У Києві правоохоронці виявили незаконне утримання 11 дітей

Діти перебували у так званому «дитячому садочку», який не має дозвільних документів та не відповідає санітарно-гігієнічним вимогам

До Подільського управління поліції надійшло анонімне повідомлення про те, що в приватному будинку на вулиці Достоєвського незаконно функціонує дитячий садочок, де утримують більше 10 дітей. За вказаною адресою негайно виїхали правоохоронці. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва.

На місці події поліцейські виявили 11 малолітніх, які перебували на вулиці. Чоловік, який знаходився поруч, при появі правоохоронців одразу завів дітей до будинку та від спілкування відмовився.

Працівники поліції повідомили, що через невідкладний обшук потрапили всередину, де, окрім чоловіка, виявили ще двох жінок, які не мали жодного відношення до малолітніх.

Повідомляється, що перебування дітей в цьому приміщенні становило для них небезпеку, через недотримання санітарно-гігієнічних вимог, відсутність відповідної пожежної безпеки, невідповідність норм харчування. Малолітніх дітей було передано батькам, яких ми викликали на місце для з’ясування обставин. 

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у ДТП на Київщині загинув поліцейський та його 7-річна донечка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися