У центрі Києва учасників акції закидали петардами

Акція проходить щорічно і приурочена до річниці вбивства російських журналістки "Нової газети" Анастасії Бабурової і адвоката Станіслава Маркелова

У Києві за протиправні дії на Михайлівській площі поліцейські доставили в управління поліції 11 осіб. Про це повідомляє прес-служба поліції столиці.

Повідомляється, що у неділю, 19 січня, на Михайлівській площі столиці відбулася акція. Після закінчення акції учасники йшли до фунікулера, в той час невідомі почали кидати в них петарди. В результаті правоохоронці доставили в Шевченківське управління поліції одинадцять громадян. Після з'ясування всіх обставин їх діям буде дана правова оцінка.

Відзначимо, акція проходить щорічно і приурочена до річниці вбивства російських журналістки "Нової газети" Анастасії Бабурової і адвоката Станіслава Маркелова. Вони були вбиті в Москві в 2009 році. Російський суд у 2011 році засудив двох членів неонацистського угруповання за вбивства Маркелова і Бабурової. Микита Тіхонов отримав довічний термін ув’язнення, а його подруга, Євгенія Хасіс, 18 років в’язниці за співучасть у цих вбивствах.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Арсенальній площі пройде реконструкція бою проти більшовиків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися