У столиці за вихідні сталося майже 170 ДТП

Всі учасники аварії отримали серйозні механічні пошкодження

У Києві за суботу та неділю, 18-19 січня, сталося майже 170 дорожньо-транспортних пригод. Про це повідомили у прес-службі патрульної поліції Києва.

У Києві з 18 по 19 січня сталося 167 ДТП, із них 8 ДТП з потерпілими. Всі учасники аварії отримали серйозні механічні пошкодження.

За попередньою інформацією, водій автомобіля Subaru, рухаючись по проспекту Соборності в бік бульвару Дружби Народів, не врахував дорожньої обстановки та виїхав на смугу зустрічного руху, внаслідок чого допустив зіткнення з автомобілем BMW, який рухався у попутному напрямку.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у ДТП на Київщині загинув поліцейський та його 7-річна донечка. За попередніми даними, 37-річна жителька Києва за кермом позашляховика Audi, значно перевищила допустиму швидкість руху та не надала перевагу в русі легковику Chevrolet, який рухався по головній дорозі. В наслідок зіткнення водій легковика загинув на місці пригоди.Загиблим виявився працівник поліції Вишгородського району. Крім нього в авто знаходився пасажир та двоє його дітей. На жаль, його 7-річна донька від отриманих травм загинула. Натомість, водій Audi ушкоджень не зазнала.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися