Метро барикадували мішками: в Києві затопило підземний перехід на Позняках (Фото)

На столичних Позняках в результаті зливи 20 липня затопило підземний перехід, станцію метро довелося барикадувати мішками з піском, щоб уникнути затоплення. Про це повідомили на Telegram-каналі "dtp.kiev.ua".

Повідомляється, що в результаті сильного вечірнього дощу рівень води піднявся до метра, співробітникам київського метрополітену довелося барикадувати вхід на станцію метро "Позняки" мішками з піском, щоб уникнути затоплення підземки. Синоптики прогнозують, що 21 липня в Києві цілий день буде йти дощ.

Нагадаємо, що в Києві через потужної зливи 19 липня затопило переходи, вулиці, мости та станції метро "Академмістечко" та "Берестейська". За даними КМДА, за пів години в столиці випала тижнева норма опадів. Більше ніж триста комунальників ліквідували наслідки негоди в Києві.

Як повідомили в комунальній корпорації "Київавтодор", напередодні зливи в кожному районі столиці посилено очищали стоки. Зараз спеціальна техніка працює на місцях підтоплень. Відзначається, що комунальна техніка завчасно чергувала на Броварському проспекті біля станції метро "Чернігівська" і на розв'язці біля станції метро "Лівобережна". Однак надзвичайну кількість опадів призвело до підтоплення вулиць і тротуарів.

Також під час урагану був затоплений тунель на вулиці Олени Теліги біля станції метро "Дорогожичі". Зараз рух по тунелю повністю відновлено. Тунель був затоплений внаслідок потужної зливи, за 40 хвилин в деяких районах міста випало 80% від місячної норми опадів. П'ять потужних насосів на вулиці Олени Теліги не впоралися зі стихією і відбулося стрімке заповнення тунелю водою.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.


Джерело: https://t.me/dtpkievua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися