Розвернуло на величезній швидкості: під Києвом джип влетів у стовп (Відео)

В Бориспіль Київської області сталося серйозне ДТП за участю позашляховика. Водія розвернуло на величезній швидкості і понесло по дорозі, де він зніс дорожній стовп зі знаком і світлофором. Про це повідомили в прес-службі Патрульній поліції Києва.

Повідомляється, що близько сьомої ранку 21 липня на вулиці Київський Шлях до Борисполя сталося ДТП, причиною якого стало те, що водій автомобіля Porshe не впорався з керуванням та скоїв наїзд на дорожній стовп зі світлофором. Постраждалі відсутні.

Рух на ділянці дороги ускладнений, патрульні забезпечують регулювання і займаються оформленням необхідних матеріалів. У поліції закликали водіїв бути обережними і дотримуватися правил дорожнього руху.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі столиці сталася трагедія, після падіння з вікна багатоповерхового будинку загинув 45-річний чоловік, який мав психічний розлад. 

Відомо, що трагедія трапилася на вулиці Драгоманова, 23, на столичних Позняках. Чоловік випав з шостого поверху багатоповерхового будинку. Згідно з попередніми даними, загиблому було 45 років, а його батько, який був його опікуном, заявив, що син був психічно хворий.

Чоловік лікувався, мав довідку, проте останнім часом був знятий з обліку, приймаючи вдома необхідні медичні препарати. Батько заявив, що раніше у сина не спостерігалося спроб покінчити життя самогубством, швидку і поліцію викликали сусіди загиблого.

Раніше "Коментарі" повідомляли в будівництві нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера  до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Укроп

21 липня 2021, 11:19

Искренне жаль, что урод в джипе не пострадал! Очень жаль. Счастье, что не пострадали другие!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися