Прийшов в гості і напав з ножем: в Києві чоловік намагався вбити матір і дочку (Фото)

У Дніпровському районі української столиці чоловік напав з ножем і намагався вбити жінку і її дочку в результаті виниклого між ними конфлікту. Про це повідомили в прес-службі Головного управління національної поліції в Києві.

Повідомляється, що на лінію поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Курнатовського знаходяться дві жінки з ножовими пораненнями. На місце прибули патрульні, слідчі та лікарі. Заявник почув крики й побачив, як із сусідньої квартири вибіг невідомий чоловік, після чого вирішив зайти до сусідів і перевірити ситуацію.

З'ясувалося, що чоловік прийшов в гості до своїх знайомих. Під час спілкування між ними виник конфлікт, в ході якого він завдав удар ножем молодшій жінці. Мати намагалася захистити доньку, однак у відповідь також отримала удар. Потерпілих 1958 і 1986 року народження госпіталізували в лікарню. Менш ніж через годину зловмисник був знайдений, ним виявився місцевий житель 1994 року народження, який вже був судимий за розбій. Йому загрожує позбавлення волі на строк від десять до п'ятнадцяти років або ж довічне.

Нагадаємо, що в Дарницькому районі столиці сталася трагедія. Після падіння з вікна багатоповерхового будинку загинув 45-річний чоловік, який мав психічний розлад. Трагедія трапилася на вулиці Драгоманова, 23, на столичних Позняках. Чоловік випав з шостого поверху багатоповерхового будинку. Згідно з попередніми даними, загиблому було 45 років, а його батько, який був його опікуном, заявив, що син був психічно хворий. Чоловік лікувався, мав довідку, проте останнім часом був знятий з обліку, приймаючи вдома необхідні медичні препарати. Батько заявив, що раніше у сина не спостерігалося спроб покінчити життя самогубством, швидку і поліцію викликали сусіди загиблого.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися