Під Києвом ОЗУ на чолі з колишнім силовиком напала на мера міста (Фото)

Правоохоронці затримали організоване злочинне угруповання на чолі з колишнім силовиком в Київській області, на рахунку якої ряд кривавих злочинів. Про це повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

Повідомляється, що співробітники поліції знешкодили так звану банду Сенсея, на рахунку якої значилося не менше 20 тяжких злочинів. До складу групи входили десять чоловік, вона діяла з 2017 року і відрізнялася унікальним рівнем підготовки, майстерністю конспірації і характером скоєння злочинів.

Ватажком банди був 42-річний житель Чернігівської області по кличці Сенсей, який був президентом Федерації сприяння розвитку спорту та рукопашного бою в Україні. Раніше він працював в одній із силових структур. Серед злочинів, в яких фігурує група, криваве напад на юриста в Києві, розбій в маєток судді апеляційного суду та напад на мера одного з міст.

Нагадаємо, що в Дніпровському районі української столиці чоловік напав з ножем і намагався вбити жінку і її дочку в результаті виниклого між ними конфлікту. Н а лінію поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Курнатовського знаходяться дві жінки з ножовими пораненнями. На місце прибули патрульні, слідчі і лікарі. Заявник почув крики і побачив, як із сусідньої квартири вибіг невідомий чоловік, після чого вирішив зайти до сусідів і перевірити ситуацію. З'ясувалося, що чоловік прийшов в гості до своїх знайомих. Під час спілкування між ними виник конфлікт, в ході якого він завдав удар ножем молодшої жінки. Мати намагалася захистити доньку, однак у відповідь також отримала удар. Потерпілих 1958 і 1986 року народження госпіталізували в лікарню. Менш ніж через годину зловмисник був знайдений, ним виявився місцевий житель 1994 року народження, який вже був судимий за розбій. Йому загрожує позбавлення волі на строк від десять до п'ятнадцяти років або ж довічне.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


yf;fk

27 липня 2021, 12:12

напала на мэра города Источник: https://kyiv.comments.ua/news/society/accidents/2863-pod-kievom-opg-vo-glave-s-byvshim-silovikom-napala-na-mera-goroda-foto.html © Comments.ua

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися