В Києві дівчат заманювали на роботу в офіс, натомість влаштовували порно-актрисами

За місяць організаторка за діяльність віртуальної порно-студії отримувала близько 100 000 гривень

Київські правоохоронці припинили діяльність віртуальної порно-студії. Про це повідомляють столичні правоохоронці.

Повідомляється, що дівчат злочинці шукали через оголошення в Інтернеті. Надалі адміністратори навчали їх транслювати порнографічне відео в режимі онлайн на спеціалізованих сайтах. Попередньо встановлено, що за місяць організаторка отримувала від діяльності близько 100 000 гривень.

Правоохоронці провели обшуки за місцями розташування веб-студій, а також місцем проживання у Київській області 33-річної організаторки та її спільників та встановили, що у порно-студії за винагороду "працювали" 20 дівчат.  

Під час обшуків правоохоронці вилучили докази злочинної діяльності: комп’ютерну техніку, мобільні телефони, гроші, еротичні іграшки та білизну. Двом адміністраторам та веб-моделі повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до семи років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині чоловік вбив крадія. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Наразі поліція з’ясовує усі обставини події, триває досудове розслідування.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися