У Білій Церкві в ліфті напали на дитину

Зловмиснику загрожує від 4 до 6 років позбавлення волі

У Білій Церкві в ліфті напали на дитину. Про це повідомили в ГУ Нацполіціі Київської області.

Повідомляється, що зловмисник пішов за 10-річним школярем до під'їзду і разом з ним зайшов в ліфт. Після вихопив з кишені дитини телефон, відштовхнув хлопчика і швидко пішов. Хлопчик спробував наздогнати кривдника, вимагав повернути гаджет, проте той, схопивши дитину за капюшон, штовхнув на асфальт і вдарив по голові, а потім зник у невідомому напрямку.

Згодом нападника затримали правоохоронці. Зловмисником виявився 28-річний чоловік. З'ясувалося, що мобільний у дитини він зауважив в кафе і вирішив його викрасти.

Правоохоронці оголосили чоловікові підозра в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст.  186 (грабіж, поєднаний з насильством) КК України.  Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін від 4 до 6 років.  Розпочато досудове розслідування.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині чоловік вбив крадія.Правоохоронці оперативно відреагували на повідомлення громадянина і прибули на місце для встановлення усіх обставин. Медики констатували смерть потерпілого. Відтак правопорушника було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Джерело: https://kv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися