У Києві шахраї "продавали" посаду начальника колонії за 20 тисяч доларів

Правоохоронці затримали двох шахраїв в ресторані після отримання коштів

У Києві, правоохоронці сьогодні затримали двох осіб під час шахрайського заволодіння 20 тисяч доларів. Ці кошти вони отримали за обіцянку сприяти призначенню особи на посаду начальника одної з виправних колоній Державної кримінально-виконавчої служби України. Про це повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

Також затримані підозрюються в підбурюванні до надання неправомірної вигоди посадовим особам Міністерства юстиції України.

За результатами проведення слідчих дій правоохоронці затримали вказаних осіб в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України відразу після отримання грошових коштів.

Затримання відбулося в одному з ресторанів. Зараз вирішується питання про повідомленні затриманим про підозру і обрання їм запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", на Київщині чоловік вбив крадія.Правоохоронці оперативно відреагували на повідомлення громадянина і прибули на місце для встановлення усіх обставин. Медики констатували смерть потерпілого. Відтак правопорушника було затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися