У Києві горів дитячий садочок: є жертви

У приміщенні пожежники знайшли тіло чоловіка без ознак життя

У понеділок, 2 грудня в Києві за адресою проспект Юрія Гагаріна, 9а сталася пожежа.  Горіла двоповерхова будівля дитячого садка №554.  У вогні загинув охоронець дитячого садка..

Повідомляється, що виклик на лінію "101" надійшов близько 7:05. Прибулі рятувальники негайно приступили до розвідки і ліквідації загоряння.  Під час обстеження будівлі вони з'ясували, що загоряння сталося в одній з кімнат дитячого садка на першому поверсі.  У приміщенні  пожежники знайшли тіло чоловіка без ознак життя.   На даний момент  правоохоронці  з'ясовують,  що  стало причиною загоряння.

Нагадаємо, що вчора в Києві невідомий розстріляв автомобіль. В результаті від вогнепального поранення загинула дитина, хлопчик віком три роки,  який перебував у той час в авто. Повідомляється, що кіллер цілився у батька, який був за кермом автівки.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві за вихідні сталося понад 190 ДТП. В прес-службі поліції розповіли, що з 30 листопада по 1 грудня сталося 177 ДТП без потерпілих.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися