У Києві госпіталізували трьох школярів

За інформацією джерел у навчальному закладі, діти курили електронні сигарети

Сьогодні, зі столичної школи було госпіталізовано троє підлітків з отруєнням невідомою речовиною. Про це повідомили у Департаменті охорони здоров’я КМДА.

Повідомляється, що підлітків госпіталізували до Охмадиту. За попередньою інформацією, причиною стала токсична дія невідомої речовини. За інформацією джерел у навчальному закладі, діти курили електронні сигарети, які раніше придбали в Інтернеті.

Як повідомляв, Кабінет міністрів України ініціював зміни до законодавства, які впорядковують обіг електронних сигарет в Україні. Раніше МОЗ запропонувало прирівняти електронні сигарети до традиційного куріння. 

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у Києві шахраї "продавали" посаду начальника колонії за 20 тисяч доларів.Також затримані підозрюються в підбурюванні до надання неправомірної вигоди посадовим особам Міністерства юстиції України.

За результатами проведення слідчих дій правоохоронці затримали вказаних осіб в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України відразу після отримання грошових коштів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися