У Києві сталася ДТП за участю п'яти автомобілів: є постраждалі

Внаслідок аварії пасажира одного з Lanos госпіталізували в лікарню з травмою грудної клітини

У четвер, 23 січня в Києві за адресою вулиця Саперно-Слобідська, 25 сталася масова ДТП за участю п'яти автомобілів. Зіткнулися "Славута", Opel, Citroen і два Lanos.  В результаті аварії постраждав чоловік. Про це повідомляє Інформатор.

За словами водія "Славути", перед ним їхав автомобіль, який почало носити по дорозі і він врізався у відбійник. Чоловік намагався уникнути зіткнення і почав гальмувати. Після занесення дівчина-водій відразу ж виїхала, а під час гальмування в "Славуту" в'їхав Lanos. Далі на слизькій дорозі сталося зіткнення ще одного Lanos, Opel і Citroen.

Внаслідок аварії пасажира одного з Lanos госпіталізували в лікарню. Повідомляється, що він отримав травму грудної клітини. Всі машини розкидало по дорозі і для проїзду залишилася лише одна смуга. У зв'язку з цим утворилася величезна пробка. Вона розтягнулася аж до станції метро "Осокорки".

На місці працює екіпаж патрульної поліції.  Очікується приїзд слідчо-оперативної групи.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у Києві сталося смертельна ДТП. Сьогодні, 22 січня, у Дніпровському районі столиці в дорожньо-транспортній пригоді загинула людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися