На київському ринку торгували товарами з котячого хутра

На зворотному боці деяких виробів був виявлений штамп із зображенням кота

На ринку "Сіріус" недалеко від вокзалу покупці знайшли вироби з котячих шкурок. Ці вироби побачила Киянка, яка проходила повз ринок. Вона сфотографувала товар і спробувала дізнатися у продавців, з чого зроблене хутро, але її наполегливо попросили піти. 

Також представники ЗМІ помітили на базарі шарфи-коміри і сумки, які мають характерне смугасте забарвлення. Продавці відмовилися від спілкування. На зворотному боці деяких виробів був виявлиний штамп із зображенням кота, маркування виявилося зарубіжним.

Торговці не пояснили походження хутра і запевняють, що весь товар – це секонд-хенд, який імпортують з Німеччини. З документів на руках у продавців виявилася тільки прострочена довідка про дезінфекцію товару.

Про торгівлю хутром було повідомлено поліцію. Але, коли патрульні прибутку, продавці сховали весь товар. У поліції пояснили, що торгові місця зараз закриваються, тому що немає у них ніяких документів, та не має права торгувати.

Зазначимо, що при купівлі такого товару у покупців виникає багато ризиків. Є ризик шкірної хвороби, наприклад стригучого лишаю.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, скільки людей живуть у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися