У Києві горить будівля Міністерства культури

Вогонь намагаються загасити близько 30 пожежників та 10 одиниць техніки

У Києві вранці 27 січня спалахнула пожежа у будівлі Міністерства культури України. Наразі на місці працюють рятувальники, усіх працівників відомства евакуюють.

За попередніми даними, задимлення виникло на 3 поверсі Мінкульту, що розташований на вулиці Івана Франка, 19, повідомляє ДСНС. Саме займання сталося у підвалі будівлі. Вогонь намагаються загасити близько 30 пожежників та 10 одиниць техніки.

Нагадаємо, що на Київщині горів швейний цех: не могли загасити понад 5 годин. Повідомляється, що 25 січня о 07 год. 12 хв. у с. Блощинці Білоцерківського району в одноповерховій будівлі швейного цеху ПП „Артемов“ виникла пожежа. Підрозділи ДСНС ліквідували пожежу лише через 5 годин, о 12 год. 30 хв. Рятувальники гасили вогонь на площі 1 тис. 400 м2. Жертв та постраждалих немає. Причина пожежі та збитки встановлюються.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", під Києвом горіла новобудова. Очевидці стверджують, що пожежа на верхніх поверхах будови виникла після гучного звуку, схожого на вибух. Більше ніяких подробиць того, що сталося, не повідомляється.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися