У Києві виникла пожежа на ринку «Юність» (ВІДЕО)

У Києві горить ринок "Юність", розташований на вулиці Миропільська, 2 у Деснянському районі. Очевидці публікують у соціальних мережах відео, на якому видно вогонь і великий стовп диму.

Відео з'явилося на Telegram-сторінці пабліку dtp.kiev.ua. На кадрах видно напівзруйнований ринок, багато диму і людей, які намагаються загасити вогонь. Але в ДСНС Києва кажуть, що їм не надходили дзвінки з приводу пожежі на "Юності", тому вони спростували інформацію, що для ліквідації вогню залучено їх співробітники.

Прессекретар ДСНС Києва Світлана Водолага зазначила, що їх підрозділ ще не викликали й вони не володіють ніякою новою інформацією з приводу пожежі на ринку, оскільки все дізналися також із соціальних мереж.

Відомо, що вчора, 31 серпня, була зроблена спроба знесення МАФів на "Юності". На самому сайті ринку вказано, що торгові точки зносять співробітники "Благоустрою" і під час демонтажу один з магазинів загорівся, але була швидко ліквідована.

До слова, ринок "Юність" - найбільший будівельний ринок Києва, де можна було придбати сантехніку, інструменти, шпалери, побутову техніку, запчастини, будівельні та оздоблювальні матеріали.

Нагадаємо, що сильна гроза 30 серпня в Києві спровокувала низку вибухів, блискавка вдарила в одноповерхову будівлю кафе на проспекті Правди в Подільському районі.

Раніше видання "Коментарі. Київ" повідомляло, що у Голосіївському районі столиці сталася пожежа в багатоквартирному будинку. Через сильне задимлення рятувальники евакуювали з поверху п'ятьох осіб. Пожежу вдалося загасити менш ніж за годину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися