У Києві невідомі обстріляли квартиру гомосексуальної пари

Обстріл тривав протягом години по 10-15 хвилин з невеликими перервами

У ніч на середу, 1 вересня, в Києві невідомі обстріляли з пневматичної зброї квартиру, в якій проживає гомосексуальна пара. Вона перебувала під час нападу в квартирі. Про це виданню "Маяк" розповіли постраждалі.

Обстріл почався о третій годині ночі. Хлопцям Миколі і Якову здалося, що на балкон залетів птах і не може вибратися. Коли один з них пішов перевірити, стало зрозуміло, що балкон обстрілюють.

Обстріл тривав протягом години по 10-15 хвилин з невеликими перервами. На місці події виявлено 24 кулі.

Поліція приїхала через півгодини після виклику, спочатку не повіривши в те, що відбувається.

Пара впевнена, що мотивом для злочину стала гомофобія, оскільки вони ніколи не приховували своєї орієнтації.

Поки що пара не знає, чи почали розслідування їх справи, так як в поліції не беруть трубку.

"Ми відкрито заявили співробітникам поліції, що є парою і підозрюємо, що на нас напали на ґрунті гомофобії", - розповів Яків.

Раніше "Коментарі" писали, що 1 серпня біля гей-клубу "Ліфт" на вулиці Велика Василівська співробітник УДО побив танцюриста з балету Наді Дорофєєвої , хлопця терміново госпіталізували і зробили трепанацію черепа, він знаходиться в медикаментозної коми. Нагадаємо, що в Святошинському районі столиці на вулиці Клавдіївська невідомий злочинець в масці напав на перехожих і облив їх кислотою ввечері 27 липня. Близько 10 ранку пара вийшла з під'їзду будинку, де вони винаймають квартиру, а коли дійшли до торця житлового комплексу, до них підбіг невідомий чоловік в Балаклаві і облив хімічною рідиною. Після цього нападник зник, а постраждалі 33-річний чоловік і 23-річна дівчина забігли в аптеку за допомогою. Їх госпіталізували з опіками першого та другого ступеня голови, тулуба і кінцівок, а також набряком слизової порожнини рота. Постраждалим чекає тривале лікування.

Українська артистка Надя Дорофєєва розповіла про самопочуття танцюриста зі свого балету, якого жорстоко побив співробітник Управління державної охорони в центрі столиці. Про це співачка розповіла на своїй сторінці в Instagram.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ярослав

1 вересня 2021, 22:59

если всем известно, что это пара педерастов, то их сожительство расценивается как пропаганда гомосексуализма, что не приемлемо в человеческом обществе, втихаря пусть хоть педерастией, хоть копрофилией занимаются, никто им и слова не скажет...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися