Біля станції метро в Києві перехожі зустріли лося

Чоловік помітив лося, від чого дуже злякався

У Києві біля станції метро "Житомирська" перехожі побачили справжнього лося. Відповідне відео опублікували в Telegram - каналі "Х.Київ".

Так, чоловік помітив лося, від чого дуже злякався. Автор відео з гумором коментував кожен рух тварини.

"Район станції метро "Житомирська" настільки очистилась. Автор відео гуляв неподалік", - йдеться в замітці під відео.

Поруч розташована жвава траса, перехожі почали переживати, щоб тварина не вискочила на дорогу.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Україні прийнятий Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо імплементації положень деяких міжнародних угод і директив ЄС у сфері охорони тваринного і рослинного світу". У тексті Закону йдеться про те, що неприпустимо регулювати чисельність безпритульних тварин шляхом їх повного знищення, вбивство і побиття тварин, а також їх залучення до жебрацтва. Відповідно до цього закону також заборонено дарувати тварин як призи, нагороди або премії, стравлювати одних тварин з іншими. Знущанням над твариною також вважається його залишення в закритому салоні автомобіля при температурі повітря понад 20 С або менш як 5 С. Також домашніх тварин не можна залишати без нагляду прив'язаними в громадських місцях і місцях скупчення людей.

Також нагадаємо, що Південна Корея планує внести зміни в свій громадянський кодекс, щоб надати тваринам правовий статус. Згідно з поправкою, в Південній Кореї тварин визнають істотами, які мають право на повагу до їхнього життя, захист, нормальні умови утримання. Причиною змін в законодавстві стало зростання кількості випадків жорстокого поводження з тваринами. З 69 випадків у 2010 році кількість випадків жорстокого поводження зросла до 914 в 2019 році. Також збільшилася кількість людей, які мають домашніх тварин, зараз їх більше 10 мільйонів.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися