Поліцейські тортури на Київщині: нові факти свавілля у Кагарлику

ДБР виявила нові факти тортур співробітниками поліції

Гучний інцидент про зґвалтування поліцейським в Кагарлику отримав продовження. Ще одного поліцейського в Кагарлику підозрюють у катуванні. На цей раз слідчі ДБР вручили підозра оперуповноваженому відділення Нацполиции в Кагарлику Київської області. Про це повідомляється на сайті ДБР.

Працівник силової структури підозрюється у катуванні, скоєному за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 127 Кримінального кодексу).

"Встановлено, що під час подій в ніч з 23 на 24 травня 2020, поліцейський за вказівкою безпосереднього керівника утримував руки потерпілої в той час, як його керівник одягнув протигаз на жінку та з метою отримання викривальних показань періодично затискав дихальну трубку", - повідомили в ДБР.

Зазначимо, що після того, як почалося досудове розслідування у поліцейських-садистів, в ДБР почали звертатися інші особи, які повідомляли про тортури. В ДБР заявляють, що згідно з показаннями, правоохоронці били потерпілих. Їх возили в багажнику автомобіля, у відділенні поліції через них пропускали електричний струм, приковували на добу наручниками до батареї, били.

Як повідомляв портал "Коментарі", Неля Погребицька, жертва зґвалтування і тортур поліцейськими в Кагарлику, зважилася розповісти про трагедію публічно, адже вважає що публічність – єдиний її захист.

 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися