Вечірні затори у Києві, які вулиці краще об'їхати

Найбільше проїзд ускладнений в центрі Києва

До середини дня 4 грудня у Києві в різних районах утворилися затори. Найбільше проїзд ускладнений в центрі.

Дані сервісу Google Maps вказують на те, що зокрема затори є на бульварі Тараса Шевченка, вул. Саксаганського, вул. Богдана Хмельницького і вулиці Льва Толстого. Затори також в районі Майдану Незалежності та Хрещатика.

Ускладнено проїзд і на Подолі, особливо на вулицях Набережно-Хрещатицька, а також на вулиці Нижній Вал. Також затори на Повітрофлотському проспекті, проспекті Валерія Лобановського і вул Жилянській.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", синоптики розповіли, яку погоду очікувати в Києві 5 грудня. Синоптики розповіли, що у четвер, 5 грудня, температура повітря істотно не зміниться. Вночі -1-5 градусів, на Заході до -7-9 градусів, вдень в Україні передбачається +1+5 градусів, у східних областях від 2 морозу до 2 градусів тепла.

У Києві четвер буде сухим, вночі підмороженим, -1-3 градуси, вдень очікується +2+4 градуси. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Найближчими днями опадів в Україні не буде, вночі особливе підвищення температури не спостерігається, вдень злегка потепліє.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися