Багато шуму: перестрілка на Подолі

Двоє чоловіків застосували зброю проти компанії молоді

У той час як ппредставники поліції оголосили підозру ймовірному організатору перестрілки в Броварах в передмісті столиці, в Києві знову пролунали постріли. Ранок понеділка в столиці почалося з перестрілки. Сутичка сталася на Подолі. Конфлікт стався  між двома чоловіками і компанією молодих людей. Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

Так, за інформацією свідків інциденту, компанія молодих людей стояла неподалік від кінотеатру "Жовтень". Через якийсь час до них підійшли двоє чоловіків і почали чіплятися з приводу того, що хлопці створюють занадто багато шуму. Невідомо, що відбувалося далі, але в результаті чоловіки дістали пістолети і відкрили стрілянину.

Поліція оперативно зреагувала на конфлікт — правоохоронці виявилися на місці майже відразу. Однак стрілки спробували атакувати поліцейських сльозогінним газом. Втім, спроба успіхом не увінчалося і хулігани були затримані.


Як повідомляв портал "Коментарі", після перестрілки в Броварах міністерство внутрішніх справ України повідомляє, що в Києві, Ірпені, Броварах вдалося затримати ще 13 осіб на чолі з кримінальним авторитетом "Віха" або "Журавель". У МВС зазначають, що ці люди "виступили" з боку місцевих перевізників. За словами глави відомства Арсена Авакова всім оголошено підозру у бандитизмі і замах на умисне вбивство. Вилучено зброю і боєприпаси.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися