Це провал: що буде з величезною ямою на Виноградарі

Стіни каналізаційного колектора звалилися і утворили яму глибиною 4 метри

На тлі підтоплення в західних областях України, які спричинили руйнування об'єктів інфраструктури, неприємності не обійшли і столицю України. У столичному районі Виноградар звалилися стіни каналізаційного колектора. Величезна яма утворилася на перетині проспектів Порика і Правди. Інцидент стався в ніч на понеділок, 6 липня. За свідченням очевидців, глибина провалу досягає 4-х метрів. Про це повідомила прес-служба "Киеввводоканала".

Так в організації уточнили, що через газову корозію зруйнувалися стінки залізобетонного каналізаційного колектора. Комунальники прибули на місце аварії, щоб перешкодити подальшому обвалу ґрунту. Для цього встановили спеціальні залізобетонні кільця. Співробітники підприємства зайняті перекачуванням стоків. Після дослідження руйнувань колектора працівники візьмуться за ремонт. У "Київводоканалі" заспокоїли мешканців прилеглих будинків і пообіцяли не відключати водопостачання.

В результаті аварії на проїжджій частині огородили небезпечну ділянку. Так що транспорт може проїхати там тільки по одній смузі. Зміни торкнулися і громадського транспорту. Поки що тролейбус №26 їздить за іншим маршрутом: станція метро "Нивки" - проспект Правди за чинною трасі - проспект Гонгадзе - проспект Свободи. У зворотньому напрямку транспорт курсує як зазвичай.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше на Повітрофлотському проспекті в Києві спалахнула пожежа недалеко від аеропорту "Київ" імені Ігоря Сікорського. Поліція перекрила рух по проспекту в обох напрямках.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися