Нові протести під Офісом президента: страйкують вкладники банку

В урядовому кварталі на акцію протесту вийшли вкладники банку "Аркада"

Урядовий квартал столиці знову зустрічає протестувальників. Після мітингів студентів і шахтарів, які оголосили безстроковий страйк, до них приєдналися українці, які довірили свої гроші банку "Аркада". Про це повідомляє ТСН.

Так, близько Офісу президента мітингувальники запалили димові шашки і фаєри.

Протестувальники вкладники банку Аркада пройшли ходою від КМДА через Кабмін і Нацбанк до Офісу президента, де вже перебували протестуючі шахтарі.

Перед входом на площу до Офісу президента протестувальників оглянули правоохоронці. Поліцейські прагнуть не допустити провокаційних дій. До серйозних сутичок поки не доходило, - акція носить досить мирний характер.

Зазначимо, що сьогодні близько тисячі  інвесторів банку "Аркада", які через цю фінансова установу вклали гроші в покупку нерухомості, і вже багато років не можуть її отримати через фінансові проблеми банку та забудовника, проводять акції в центрі столиці з вимогою привернути увагу органів влади до їх проблем.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Києві 30 червня розпочалася безстрокова акція протесту шахтарів і профспілкових працівників. Хоча про невдоволення гірники заявляли ще навесні, збираючись вийти на мітинги після карантину. Експерти розповіли виданню "Коментарі", скільки "шахтарські бунти" економіки, скільки політики, і що робити, щоб вирішити проблему.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися