Кияни перекрили трасу на знак протесту

Кияни обурені, що вже добу в їх будинках відсутнє електропостачання

 Жителі столиці перекрили проїжджу частину в районі Індустріального шляхопроводу.  Відео з місця подій 4 грудня розмістив "Київ оперативний".

Зазначається, що таким чином громадяни висловлювали свій протест. Кияни обурені, що вже добу в їх будинках відсутнє електропостачання.  Поліція на місці, але поки лише спостерігає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що станом 4 грудня без опалення в столиці залишилися 4 житлових будинків.  Запустити в будинках опалення планують 6 грудня.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Кияни тепер можуть перевірити свої будинки на енергоефективність. Для Киян створили корисний сервіс,  на якому відображаються технічні характеристики столичних будинків та інформація про споживання теплової енергії в опалювальні періоди. Повідомляється, що така інформація дає можливість киянам порівняти сплату за централізоване опалення, що, на думку розробників сервісу, може стати поштовхом до прийняття будинковою громадою рішення взяти участь у програмах з енергозбереження, також в урядовій програмі "Теплі кредити", або у популярній для Киян програмі "70 на 30".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися