Перерізали горло: приїжджі вбили киянина

Поліція оперативно затримала підозрюваних

Три роки ховатися від слідства за вбивство двірника - таке можливо в столиці. А днями Київ отримав ще одне звірячий злочин. Жорстоке вбивство сталося поблизу станції метро "Видубичі". Про злочин повідомила прес-служба Національної поліції.

Підозрювані, їх двоє - 18 і 29 років, затримані.

Згідно з інформацією правоохоронців, біля станції метро "Видубичі" знайшли тіло вбитого чоловіка. Поліція встановила його особу і з'ясувала, що 38-річний чоловік і два його товариша розпивали на вулиці недалеко від підземки алкоголь. В результаті між чоловіками спалахнув конфлікт.

"Під час словесної перепалки двоє зловмисників завдали удари в голову киянину, від яких той втратив свідомість. Щоб приховати сліди злочину, зловмисники зіштовхнули приятеля з пагорба. Після цього вони розбили пляшку і перерізали йому горло", – йдеться в повідомленні поліції.

Співробітникам правоохоронних органів знадобилося всього кілька годин, щоб встановити особи можливих убивць. Їх затримали у метро. Два громадянина України - 29-річний житель Херсонської області та 18-річний уродженець Одеси, раніше судимі за майнові злочини, вже отримали підозра ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Суд може "нагородити" приїжджих 15 роками позбавлення волі або довічним ув'язненням. Поки до суду подано клопотання про обрання затриманим міри запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше бывший керівник одеської філії "Правого сектора" і скандально-відомий активіст, блогер і публіцист Сергій Стерненко отримав офіційну підозру у вбивстві 27-річного Івана Кузнєцова, яке сталося 24 травня 2018 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися