ДБР затримала слідчого-хабарника

Слідчий Нацполиции отримав хабар за повернення арештованого автомобіля

Боротьба з корупцією, про яку так часто і голосно повідомляють представники влади, приносить свої плоди. Так, в Києві затримали слідчого, який вимагав, хотів і отримав хабар. Неправомірну вигоду в розмірі 27 тисяч гривень корупціонер отримав за повернення арештованого автомобіля. Про це повідомляє прес-служба Державного бюро розслідувань (ДБР).

Згідно з попередньою інформацією, "слідчий Нацполиции вимагав від громадянина 27 000 гривень за повернення арештованого майна, а саме автомобіля, який є “двійником", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що слідчий працював у Голосіївському райвідділі Національної поліції.

У прес-службі повідомили, що вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру та обрання щодо нього запобіжного заходу.

У разі доведення провини затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років з конфіскацією майна.

Як повідомляв портал "Коментарі", председателя однієї з обласних адміністрацій спіймали на хабарі правоохоронці. Про це повідомили прес-служби відразу двох відомств: НАБУ і СБУ. Під час обшуку у керівника ОДА вилучили сумку з грошима, де перебувало 250 тисяч гривень.

Хто саме з керівників ОДА опинився в епіцентрі корупційного скандалу правоохоронці не уточнили. Незабаром про це написали в ЗМІ. Те, що на хабарі попався саме глава Кіровоградської області Андрій Балонь, повідомив, зокрема, колишній нардеп Сергій Лещенко.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися