Рекламний білл-борд з емблемою контррозвідки біля посольства РФ демонтували

Комунальники прибрали рекламний щит з емблемою контррозвідки

Скандальна ситуація склалася поблизу російського посольства. На цей раз обійшлося без заворушень, про які "Коментарі" писали раніше. Комунальні служби столиці демонтували рекламний білл-борд з емблемою контррозвідки України який розмістили раніше поруч з російським посольством. Відзначається, що встановили щит під дипломатичним установою до Дня РФ. Це викликало негативну реакцію з боку "Муніципальної варти".

"Ми, як громадське формування, що складається з ветеранів війни з Росією, хочемо вірити, що це була прикра випадковість, або хоча б чиясь недбалість. Але аж ніяк не хочемо думати, що це пряма зацікавленість окремих осіб догодити державі-агресору. Ветеранська громадськість столиці обурена зазначеним випадком. Емблеми контррозвідки нещодавно з'явилися поруч з посольствами окупантів в Одесі, Харкові та Києві. Це свого роду нагадування функціонерам Кремля, що вся їх діяльність під пильним оком спецслужб і не залишиться непоміченою", – йдеться в повідомленні.

Раніше посольство РФ висловило ноту протесту, а потім і "сама емблема за дивним збігом обставин опинилася в переліку на демонтаж під номером 94".

"Однак демонтаж конструкцій почався не з першого пункту списку, не другого і не з десятого, а саме з емблеми контррозвідки, яка кожен день так муляла око окупантам", - підкреслюють у "Муніципальній варті".

Як повідомляв портал "Коментарі", посольство США в Багдаді обгородили масивними бетонними блоками. Такі заходи були вжиті для запобігання можливих нападів іракців на американську місію, розташовану в "зеленій зоні" міста.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися