На мосту Метро сталися сутички з поліцією

Протестувальники на мосту Метро почали бійку з поліцією

Протести на мосту Метро вилилися в протистояння з поліцейськими. Правоохоронці, які прибули на місце громадської акції, спробували переконати учасників розблокувати рух. Після чого силою відтіснили протестувальників з пішохідного переходу на тротуар, відновивши рух транспорту по Броварському проспекту та на мосту Метро. Деякі учасники акції протесту вступили в конфлікт з поліцейськими і кричали, щоб ті залишили їх у спокої. Далі інцидент закінчився бійкою. Про це повідомляє "Наш Київ".

Деяких учасників акції, що перекривали міст Метро, затримали і посадили в поліцейський автобус. Відзначається, що міст перекрили люди, які протестують через незавершеного ЖК в районі станції метро "Деміївська" і в інших районах Києва. Всього протестувальників — близько 70 осіб. Вони вимагали від влади вирішити проблему незавершеного будівництва.

Деякі мітингувальники вимагали вирішити проблему з ЖК "Деміївської квартал", який є однією з забудов скандального відомого забудовника Анатолія Войцеховського. Частина будинків не можуть добудувати вже кілька років, частина інвесторів залишилися без обіцяних квартир.

Як повідомляв портал "Коментарі", безстроковий страйк шахтарів,  вилився в сутички з правоохоронцями. Біля будівлі Офісу президента відбулися зіткнення між поліцейськими і шахтарями, коли ті намагалися встановити намети.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися