Вбити. Поліція назвала версії замаху на помічника Зеленського

Сам Шефір вважає замах спробою залякування.

Перший помічник президента Володимира Зеленського Сергій Шефір заявив, що  вважає замах був спробою залякування.

"Вже чув кілька ідіотських версій. Ніяких конфліктів у команді немає, все що було сказано до цього - це фейки. У нас команда дружня, злагоджена. Все що я можу сказати, моя думка, замах скоєно з мотивів залякування вищих ешелонів влади, але треба розуміти що президент дуже вольова людина, має стержень, його не залякати", - сказав Шефір на брифінгу в МВС.

Голова Національної поліції Ігор Клименко заявив, що озвучена Шефіром версія розглядається слідством як одна з основних.

"Три основні версії, які розглядає Національна поліція: у зв’язку з державною діяльністю, з метою тиску на вище керівництво держави, з метою дестабілізації політичної ситуації, в тому числі розглядається й версія за участю спецслужб іноземних держав", - сказав Клименко.

Як писали "Коментарі", сьогодні, 22 вересня, у Київській області обстріляли автомобіль, в якому перебував перший помічник президента України Володимира Зеленського Сергій Шефір. Збройний напад на автівку шокував не лише постраждалих, а й багатьох політиків.  Внаслідок обстрілу було поранено водія першого помічника президента, сам Сергій Шефір не постраждав. Збройний напад стався на дорозі між селами Лісники та Ходосівка. За фактом замаху на вбивство Сергія Шефіра розпочато кримінальне провадження.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися