У Києві затримали адвоката з хабарем для судді: ніс півмільйона

Адвокат переконував свого клієнта "відкупитися"

Адвокати час від часу стають мішенню для обговорення в суспільстві. Не так давно адвокат Михайла Єфремова здивував публіку несподіваною заявою. А от у столиці України затримали адвоката з півмільйоном гривень, які він збирався передати судді у якості "вдячності". Як повідомляє департамент стратегічних розслідувань Національної поліції, Адвокат підбурював свого представника клієнта передати 570 тисяч гривень хабара заступнику голови Оболонського районного суду.

"Чоловік підбурював свого представника клієнта передати 570 тисяч гривень хабара заступнику голови Оболонського районного суду міста Києва за видачу судового наказу про стягнення з приватного підприємства 7 млн гривень на його користь", – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що правоохоронці затримали адвоката біля будівлі Оболонського райсуду. Він отримав від представника клієнта перший транш хабара в сумі 30 тисяч гривень з метою подальшої передачі судді. При цьому гроші вилучені в повному обсязі – 570 тисяч гривень.

Зараз адвоката готують повідомлення про підозру. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв портал "Коментарі", адвокат колишнього п'ятого президента України Петра Порошенка Ігор Головань прокоментував рішення Державного бюро розслідувань про примусовий привід Петра Порошенка на допит.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися