Нетверезий водій Форда мав у крові десятикратну дозу алкоголю

П'яного водія змогли зупинити до можливої трагедії

Незважаючи на посилення покарання за водіння в нетверезому стані і наслідків, життя людей не вчить. У Києві патрульні склали протокол на водія, який в нетверезому вигляді сів за кермо і грубо порушував правила дорожнього руху, а згодом влаштував ДТП і поїхав з місця події. Про це інформує патрульна поліція Києва.

Так, згідно інформації, вночі 13 липня одразу кілька громадян звернулися в поліцію з повідомленням, що водій автомобіля Ford рухається з численними порушеннями і виконує небезпечні маневри. Пізніше в поліцію зателефонував водій, який повідомив, що цей же Ford скоїв ДТП на Північному мосту з його автомобілем Subaru, після чого поїхав з місця події. Заявник також зауважив у водія Ford ознаки алкогольного сп'яніння. Шукати зазначений Ford стали всі вільні і патрульні екіпажі, які стежать за безпекою міста за допомогою камер відеоспостереження. Незабаром один з автопатрулів помітив порушника на вулиці Бальзака. Патрульні зупинили авто, а при спілкуванні з водієм помітили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Результат огляду за допомогою Драгера — 2,26 проміле – більш ніж в 10 разів більше за норму для водіїв. Поліцейські на чоловіка склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, яке спричинило ДТП) та ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) Купап.


Як повідомляв портал "Коментарі", посилити відповідальність за керування автомобілем у нетверезому стані планували давно. В скарбничку аргументів "за" спрацювало резонансне ДТП, про яке писали "Київ.Коментарі". Смерть сім'ї, причиною якої став водій в стані алкогольного сп'яніння знайшов відгук і в вищих ешелонах влади.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися