На Київщині чоловік підірвався на гранаті

Сталось це в одному з будинків у місті Ірпені, що біля столиці

У четвер, 5 грудня на Київщині чоловік підірвався на гранаті, яку намагався розібрати. Про це повідомляє прес-служба поліції Київщини.

Повідомляється, що в поліцію надійшло повідомлення, що близько 11 години ранку в одній з дев’ятиповерхівок сусіди виявили тіло чоловіка з численними тілесними ушкодженнями.

Після прибуття на місце трагедії слідчі встановили, що мешканець намагався самотужки розібрати вибуховий предмет, внаслідок чого той спрацював. На місці події працює вибухотехнічна служба ГУНП в Київській області. Наразі обставини події встановлюються.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", у киянки вилучили наркотики на суму майже півмільйона гривень. Повідомляється, що перебуваючи на обліку наркозалежних, жінка регулярно отримувала за рецептом нарковмісні ліки, які в подальшому перепродавала за завищеними цінами.  Також жінка сама виготовляла і збувала інші наркотики рослинного походження.  Тепер їй загрожує до восьми років ув'язнення. В прес-службі поліції повідомили, що під час санкціонованого обшуку квартири правоохоронці вилучили таблетки "трамадол", "бупреморфін", один кілограм марихуани та 1,5 кілограма макової соломки.

Джерело: https://www.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися