У Києві за тиждень знайшли три вибухівки

Голова київської поліції відзвітував про надзвичайні події в місті за останній тиждень

Протягом тижня поліція знайшла три вибухівки, одна з яких вибухнула до їх приїзду. Про це розповів заступник голови Національної поліції України, начальник Головного управління Національної поліції в Києві Андрій Крищенко в ефірі Апостроф TV.

"На станції метро "Вокзальна", не підтвердилася інформація про вибуховий пристрій. На місці була знайдена сумка з речами й документами, власника розшукують. Всього сьогодні в Києві було три повідомлення про підозрілі сумки. Люди звертаються і це дуже добре. У Києві повідомлення про незвичайні предмети приходили зі станції метро "Вокзальна", з Солом'янської площі та під одним зі слідчих ізоляторів міста. У всіх трьох місцях не було знайдено вибухових речовин", - заявив Крищенко.

Також він уточнив, що вибухівку знайшли та знешкодили в понеділок на сміттєпереробному заводі. Ще одну поліція знешкодила на ринку "Мінський". Біля входу на станцію метро "Шулявська" в п'ятницю 17 липня був вибух. Поліція об'єднала всі ці справи, і тепер їх розглядатиме СБУ.

Нагадаємо, у Києві 22 липня закрили станцію метро "Вокзальна" через підозрілу сумку. А 21 липня на "Мінському" ринку стався вибух.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися