Елітні чорні джипи проїхали зустріччю біля стадіону "Динамо"

Картеж з двох автомобілів проїхав по зустрічній прямо перед автомобілем поліції

У Києві біля стадіону "Динамо" кортеж з двох преміальних автомобілів – Mercedes G-class і Toyota Land Cruiser 200 проїхав по зустрічній прямо перед  автомобілем поліції. На сторінці vehicles.exclusive в Instagram, розмістили відповідний ролик.

На відео автомобілі повільно виїжджають на зустрічну смугу прямо перед патрульною машиною поліції Toyota Prius. Правоохоронці ніяк не реагують на порушення ПДР. Інші учасники руху щоб уникнути аварійної ситуації в потенційно небезпечних умовах сповільнюються і пропускають порушників.

Нагадаємо, Головний сервісний центр МВС пропонує послуги електронного кабінету водія. Там можна дізнатися свої штрафи, для цього необхідно увійти в систему одним з декількох способів: за допомогою BankID, MobileID або електронного підпису.

За допомогою сервісу можна отримати інформацію про транспортний засіб і перевірити його за VIN-кодом, записатися в електронну чергу, перевірити штрафи за порушення ПДР і оплатити їх.

Раніше "Коментарі" розповіли про п'яного водія-наркомана, через якого загинула ціла сім'я. Також президент України Володимир Зеленський відреагував на резонансну ДТП під Києвом, в результаті якої загинули чотири людини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися