З 1 листопада через ремонт на Героїв Сталінграда змінять маршрути тролейбуси

Ремонт буде орієнтовно до 30 листопада

З понеділка, 1 листопада, в Києві через ремонт на вулиці Героїв Сталінграда змінять маршрути низка тролейбусів.  Зокрема, йдеться про тролейбуси №№ 24, 34.

 

Орієнтовно до 30 листопада рух тролейбусів проспектом Героїв Сталінграда на ділянці від вулиці Маршала Тимошенка до вулиці Героїв Дніпра буде закрито.

Рух тролейбусів буде організовано таким чином:

– маршрут № 24 від проспекту Свободи до вулиці Маршала Тимошенка за власним маршрутом, потім  – вул. Зої Гайдай – вул. Героїв Дніпра – просп. Героїв Сталінграда – вул. Північна;

– маршрут № 34 трасою: ст. м. "Мінська" – вул. Маршала Тимошенка – просп. Героїв Сталінграда – вул. Олександра Архипенка – вул. Йорданська – просп. Степана Бандери – залізнична станція "Зеніт" – просп. Степана Бандери – просп. Оболонський – просп. Степана Бандери – просп. Героїв Сталінграда – вул. Маршала Тимошенка – ст. м. "Мінська".

 

Як писали "Коментарі", нові напрямки анонсували в облдержадміністрації У Київській області до кінця цього року планують відкрити три нові пасажирські маршрути.

Зараз у Київській облдержадміністрації опрацьовують пропозиції та зауваження від громади щодо оновлення реєстру пасажирських перевезень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві залучать позику на 39 мільйонів доларів, щоб продовжити лінію швидкісного трамвая від центрального залізничного вокзалу до станції метро "Палац спорту". Під час будівництва лінії швидкісного трамвая планують провести реконструкцію вулиці за маршрутом транспорту.

 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися