В Києві дві дитячі covid-лікарні переповнені

Переповнені не тільки терапевтичні відділення, а і реанімаційні.

В Києві знову спалах коронавірусу. Лікарні залишаються переповненими. Зокрема росте і кількість дітей, які заражаються хворобою, а вже дві столичні дитячі лікарні переповнені і не можуть приймати захворілих дітей. Про це повідомив київський науковець-інфекціоніст Сергій Крамарєв в коментарі "Главкому".


За його словами, дуже напружена. Перша лікарня, яка приймає дітей хворих на коронавірус вже на межі переповнення, а діти дуже тяжко зараз хворіють.

 

За словами фахівця, переповнені не тільки терапевтичні відділення, а і реанімаційні. Так, зараз в реанімації може перебувати 5-6 людей одночасно – такого не було давно.

 

Як писали "Коментарі", на цей час ситуація із поширенням гострої респіраторної вірусної інфекції COVID-19 погіршилася ще більше. Мер Києва, Віталій Кличко у своєму акаунті Facebook повідомив, що станом на 29 жовтня 2021 року в місті виявлено 1616 нових випадків захворювання на коронавірус. За добу смертність від вірусу становила 46 осіб, а за всю пандемію Київ зазнав втрат у кількості 6076 городян. На сьогодні у Києві 257 404 особи з підтвердженим COVID-19.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися