Чоловіка оштрафували на 17 тисяч гривень за те, що він був на вулиці без документів

П'яний чоловік матюкав перехожих та поліцію на зупинці

У Києві Дарницький районний суд столиці оштрафував чоловіка за те, що той перебував на вулиці під час карантину без документів, що засвідчують особу або підтверджують громадянство. За даними порталу Юрліга, відповідну постанову було прийнято 21 липня.

Повідомляється, що чоловік, перебуваючи на зупинці, був п'яний і нецензурно звертався до перехожих і поліції. Також у нього не було з собою документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство або спеціальний статус.

Під час судового засідання чоловік свою вину у вчиненні інкримінованого правопорушення визнав. Згідно з пунктами 2 і 3 постанови Кабміну № 392 на період дії карантину забороняється перебування на вулицях без документів, що посвідчують особу, підтверджують громадянство або спеціальний статус. При цьому стаття 44-3 Кпап передбачає відповідальність за порушення правил карантину.

Вивчивши всі матеріали справи та "оцінивши всі обставини справи в їх сукупності", суд визнав чоловіка винним у скоєнні правопорушення, передбаченого ст. 44-3 Купап. Йому виписав 17 тисяч гривень штрафу.

Раніше "Коментарі" розповіли про сумний рекорд по тривалості стаціонарного лікування від коронавіруса в Києві.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися