У гуртожитку КПІ студент встановив камеру у жіночому душі: що йому загрожує

Хлопець випадково зняв обличчя, коли тестував камеру

Студент встановив камеру у жіночому душі гуртожитку Київського політехнічного інституту. Про це говорячи у матеріалі "Сегодня".

Хлопець випадково зняв обличчя, коли тестував камеру. Коли дівчата побачили камеру, вони викликали поліцію.

При цьому завідувач гуртожитку почала виправдовувати студента, вона каже, щоб дівчата "вгамувалися" і назвала вимогу покарати студента "буллінгом".

У поліції Солом'янського району сайту повідомили, що наразі проводиться перевірка.

Слідчі порушили справу за частиною 1 статті 182 – порушення недоторканності приватного життя. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами терміном до двох років, або арештом терміном до шести місяців, або обмеженням волі терміном до трьох років.

Як писали "Коментарі", мешканець столиці займався виготовленням та розповсюдженням порнографічного контенту. Крім того, пропонував свою за участю свою 11-річну дочку для секс-розваг на різних сайтах.

За інформацією джерела, у столиці незабаром відбудеться суд над 38-річним чоловіком, діяльність якого правоохоронці викрили у травні цього року. Тоді інформації співробітники управління міграційної поліції спільно зі слідчими поліції Києва вийшли на його слід. Було встановлено, що злочинець займався зберіганням та розповсюдженням дитячого порно.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися