У Києві КамАЗ влетів у житловий будинок: ВІДЕО з місця події

На щастя, ніхто не постраждав

У столиці сталася дорожньо-транспортна пригода за участю КамАЗу. Вантажівка влетіла в легковик, потім у стіну будинку. Про це повідомляється на сторінці "Київ Оперативний" у соціальній мережі Facebook.

Так, за словами джерела, ДТП сталася на проспекті Науки. Водій вантажівки вийшов з авто до магазину та забув поставити на ручник. В результаті машина покотилася вниз. Зазначається, що проїхав КамАЗ приблизно метрів 70. Потім авто влетіло до припаркованого Жигулі та стіни житлового будинку.

На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. Транспортні засоби зазнали механічних пошкоджень.

Подробиці дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

На сторінці "Київ Оперативний" опублікували відео з місця аварії.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Борисполі сталася смертельна ДТП. Травмовану жінку госпіталізували до реанімаційного відділення Бориспільської лікарні. Однак урятувати лікарям пацієнтку не вдалося. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Святошинському районі Києва сталася смертельна ДТП. Чоловік переходив дорогу у невстановленому місці, під час чого його збив автомобіль "Мерседес". Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися