Незвичайна аварія паралізувала рух в районі метро "Чернігівська"

В результаті ДТП електрична опора впала

Аварії на столичних дорогах - не рідкість. На жаль, багато хто з них закінчуються трагічно . Однак, на цей раз в результаті події рух по одній з великих автодоріг було заблоковано. Поблизу станції метро "Чернігівська" стовп електроопори впав. Від остаточного падіння його стримали дроти. Проте  стовп порушив нормальний проїзд автомобілів, яких за короткий час накопичилося на велику пробку. Рух по Братиславській було обмежено.

picture

"Вулиця Братиславська перекрита в районі шляхопроводу на метро" Чернігівська "в напрямку вул. Гната Хоткевича. Там поки з невідомих причин впав стовп, який повис на проводах", - повідомляє "Сегодня".

Якщо звернутися до картографічного сервісу Google Maps, то видно, що на вулиці Братиславській вже утворилася величезна тягучка. Пізніше в "Київавтодорі" уточнили, що звалилася опора освітлення, так як в неї в'їхав приватний екскаватор. "Даний стовп знаходиться на балансі комунального підприємства" Київпастранс ". Їх аварійні служби зараз займаються ліквідацією аварії. В стовп в'їхав приватний екскаватор", - уточнили у "Київавтодорі".

picture

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", Водія Мерседеса Антона Желепа, підозрюваного в скоєнні ДТП під Києвом,   в результаті якого загинули троє людей, заарештували на 60 діб без права внесення застави. За даними джерела, Шевченківський районний суд повністю задовольнив клопотання прокурора. Желепа визнав свою провину, відмовився від адвоката "через ситуацію в країні" і залишився без захисту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися