У Києві на зупинці транспорту крутили порно

Ролик інтимного характеру транслювали 15 хвилин

Хакери зламали електронні борди у центрі столиці й показали на них порно. Кияни встигли це не лише побачити, а й зняти на мобільні.

Відео транслювали на зупинці 15 хвилин, аж поки фахівці департаменту КМДА не зуміли його прибрати з екранів. Кажуть, що цей випадок стався ще позавчора. Утім казус із бордами саме на цій площі помічають вже не вперше.

Нагадаємо, що раніше телеведучого дитячої передачі на британському каналі CBBC Стівена Кіша звинуватили в зберіганні порно за участю тварин.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", вчителям у столиці підвищать зарплату. Всього на освіту в наступному році з бюджету міста планують виділити рекордну суму – 21 мільярд гривень. Зазначається, що 5,1 мільярда гривень стануть продовженням міської програми "Гроші ходять за дитиною". 2 мільярди гривень буде направлено на спорудження нових та реконструкцію існуючих дитсадків та шкіл. Мер міста розповів, що черга в дитячі садки міста нині скоротилася до 2,4 тисячі дітей. Але, в той же час, існує 3 тисячі вільних місць у дитсадках столиці. Так склалося тому, що в різних районах склався різний попит і пропозиція на дошкільну освіту.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися