У Києві побили чоловіка за футболку з радянською символікою

Чоловік вважає, що ніхто не має права заборонити людині пам'ятати свою історію

У Святошинському районі Києва побили співробітника держпідприємства "Антонов", за те, що він був одягнений у футболку з радянською символікою. Про це повідомив український журналіст Андрій Павловський у своєму Telegram-каналі.

Все сталося 7 серпня, коли потерпілий Євген Сова йшов додому після прогулянки на Нивках. На Святошинському мосту троє молодих і спортивних хлопців наздогнали його і зажадали зняти футболку. Чоловік відмовився після чого хулігани розпилили сльозогінний газ, наділи кастети й побили його.

За словами Євгена, за носіння речей з радянськими символами голову йому розбивають не в перший раз. За це його навіть затримували правоохоронці.

Такі випадки зараз не рідкість, нагадаємо у квітні 2015 року було введено заборону на використання символіки комуністичного, націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів

Євген усвідомлює, що носіння речей з радянськими символами є порушенням закону. Однак чоловік вважає, що ніхто не може заборонити киянину в четвертому поколінні пам'ятати свою історію.

Раніше "Коментарі" розповіли про молодих закарпатських дівчат, які обікрали київського дідуся.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися