Епідемічний сезон: у Києві активно проводять профілактиу грипу

У комунальних лікарнях та поліклініках буде створений необхідний запас противірусних, лікувальних препаратів

У Києві запроваджено профілактичні заходи через насування епідемічного сезону 2021-2022 років.

Так, у комунальних лікарнях та поліклініках буде створений необхідний запас противірусних, лікувальних препаратів,  дезінфекторів й антисептиків, засобів індивідуального захисту медичних працівників.

Медичних працівників будуть щеплювати проти грипу. Зокрема медиків закладів охорони здоров’я, що надають первинну та екстрену меддопомогу, працівників приймальних відділень медзакладів, а також працівників та вихованців будинків дитини, підпорядкованих Департаменту охорони здоров’я КМДА.

У школах, своєю чергою, мають провести роз’яснювально-просвітницьку роботу щодо профілактичних щеплень проти грипу та сприяння в їх проведенні.

Як писали "Коментарі", у Києві четвертий тиждень поспіль знижується рівень захворюваності на грип і гострі респіраторні вірусні захворювання (ГРВІ), зокрема, на коронавірус.

За минулий тиждень у Києві зафіксували понад 14,8 тисячі хворих на грип і гострі респіраторні вірусні захворювання, зокрема, й на COVID-19. За сім днів показник рівня захворюваності на ГРВІ та грип знизився майже на 10%. Зниження захворюваності зафіксовано серед дорослих. Серед дітей у Києві за тиждень захворіли 5166, це на 0,2% більше, ніж за минулі сім днів. Дорослих у столиці захворіло за тиждень 9663, що на 14,5% менше, ніж за попередній тиждень.


 

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Виктория

3 грудня 2021, 07:06

Комплекс для укрепления иммунитета заказывай здесь https://dnsp.com.ua/p571759130-vosstanovlenie-immuniteta-bad.html

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися