У Києві правоохоронці вилучили у наркоторговців речовини на суму 1,5 млн гривень

У Києві затримали чергове угруповання, яке займалося збутом наркотиків: було вилучено наркотичні речовини на суму 1,5 мільйона гривень

Чергова схема збуту наркотиків була розроблена та організована 41-річним мешканцем Києва. Для того, щоб продавати "товар", організатор створив онлайн-магазин, де можна було придбати метадон, кокаїн, екстазі та ЛСД. Свої замовлення покупці отримували або за особистої зустрічі з представником угруповання, або через закладку.

Щоб розширити свій бізнес, чоловік включив у справу 31-річного товариша, в обов'язки якого входила передача великих партій наркотичних речовин. За виконання цих дій чоловікові платили понад 100 тисяч гривень щомісяця.

Правоохоронці отримали докази, що підтверджують факт торгівлі наркотичними речовинами, на основі яких причетних затримали. Під час обшуків у будинках затриманих було виявлено кокаїн (загалом 250 грам), метадон (150 грам), екстазі (250 таблеток), ЛСД у невідомій кількості (марки), а також канабіс та гроші в інвалюті та купа матеріалів для фасування та збуту речовин. Загальну вартість вилучених наркотиків оцінюють у 1,5 мільйона гривень, згідно з ціновою політикою "чорного" ринку.

Окрім вилучення "Товара" та затримання зловмисників, правоохоронці також заблокували інтернет-магазин, а вилучені речовини були направлені на слідчу експертизу.

Як запобіжний захід організатору бізнесу суд призначив безальтернативне утримання під вартою, а загалом фігуранти справи отримають до 12 років позбавлення волі з супутньою конфіскацією майна.

Нагадаємо: раніше ми писали про те, що в "Борисполі" було затримано громадянина Туреччини з валізою, набитою "наркотиками".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися