У Київській області зменшилася завантаженість COVID-лікарень

Наразі інфекційні ліжка регіону зайняті на 38,5%.

На Київщині почала зменшуватися завантаженість госпітальних баз, розрахованих на хворих на коронавірус. Наразі інфекційні ліжка регіону зайняті на 38,5%

Про це повідомив заступник голови Київської ОДА Олег Торкунов.

"Ще маємо вільними 1,5 тисячі інфекційних ліжок, що становить понад 63%. Але маємо дивитися на речі реально: вони можуть швидко заповнитися. Вихід лише один - протидіяти поширенню ковіда. А це можливо лише за допомогою вакцинації", – наголосив Олег Торкунов.

Як писали "Коментарі", протягом тижня захворюваність на коронавірус мала тенденцію підвищуватися, тому за минулу добу кількість нових хворих становила понад 1400. На офіційному акаунті Віталія Кличка у Facebook з'явилася актуальна статистика, яка відображає ситуацію з коронавірусом у Києві минулої доби. Згідно з наведеними даними, за добу у столиці виявили 1478 нових випадків зараження коронавірусом. Серед нових хворих 836 – жінки 18-93 роки), 574 – чоловіки (18-86 років), 44 – дівчатка (1 місяць – 17 років) та 51 – хлопчик (3 місяці – 17 років). Загалом заражених за період пандемії у Києві налічується 317 496.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися