Стоп автохамам: Дівчину навчили правильно паркуватися (ВІДЕО)

Автохамку провчили сміттєвими баками

Одну з осіб, яка пересувається вулицями Києва на автомобілі і паркується "так, як хочу", витончено провчили. Як повідомляє "Київ Оперативний", панянка не перший день своїм автомобілем блокувала роботу комунальних служб. Небайдужі громадяни допомогли водієві білого кросовера зрозуміти, що незручності створювати для оточуючих не потрібно. На відео видно, як її автомобіль, що знаходиться безпосередньо біля місця збору відходів, отримав "блокаду" з сміттєвих контейнерів. Видно, як людина намагається відсунути місткості зі сміттям і незворушно кладе пакет на задні сидіння авто. Користувачі Мережі вже осміяли і підтримали ініціативу. Втім, активісти "Оперативного" створили опитування - чи буде ця автоводітельніца продовжувати паркувати автомобіль подібним чином.


Портал "Коментарі" вже писав про те, що в Києві розмалювали дороги попередженнями для водіїв, які порушують правила паркування. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ України на сторінці в Facebook, опублікувавши відповідні фотографії.

Так, оригінальні нагадування для водіїв на дорогах столиці залишила Патрульна поліція України. Помаранчеві написи з текстом "Місце для любителів штрафів" повинні, вважають в поліції, закликати водіїв дотримуватися правил дорожнього руху і правильно паркуватися. Всього на дорогах Києва з'явилося 65 "привітів від поліцейських" в місцях, де найчастіше порушують правила паркування. Однак, додали в МВС, планують розмістити понад 100 таких дорожніх написів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися