Київ-Львів. Завтра двоповерховий електропоїзд Skoda здійснить перший рейс

Ремонт поїзда тривав із лютого 2021-го року

У четвер, 30 грудня, державна компанія "Укрзалізниця" запустить у перший рейс двоповерховий електропоїзд Skoda. Він прямуватиме з Києва у Львів.

Про це повідомили у пресслужбі компанії.

Поїзд відправлятиметься зі столиці о 16:41 та прибуватиме до Львова о 00:45. На шляху поїзд зупинятиметься на станціях Вінниця, Хмельницький, Тернопіль і низці інших.

Ремонт поїзда тривав з лютого 2021-го року. Його проводив ПрАТ "Київський електровагоноремонтний завод" АТ "Укрзалізниця".

Варто зазначити, що наразі поїзд  обладнаний розетками з USB-роз’ємами для кожного пасажира, сповивальними столиками у головних вагонах, пандусами та місцями для перевезення людей з інвалідністю, тримачами для велосипедів, системами відеоспостереження, кондиціювання, вентиляції, пожежної сигналізації та пожежогасіння, вакуумними туалетами.

Як писали "Коментарі", до новорічних і різдвяних свят державна компанія "Укрзалізниця" запускає шість додаткових рейсів з української столиці. У зв'язку з підвищеним попитом у період зимових свят "Укрзалізниця" призначає шість додаткових поїздів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися