У Київській області жінці, яка знімала порно, загрожує великий термін (ФОТО)

Поліція вилучила у жінки гроші та банківські картки

У місті Буча Київської області жінка створила приватний канал в месенджері та в ньому продавала порнографію. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України.

За даними правоохоронців, жінка відправляла приватні фото та відеозаписи користувачам каналу після того, як їй приходили гроші на карту.

Три місяці поліція документувала діяльність 32-річної жінки. Після чого силовики зробили санкціонований обшук. У підозрюваної вилучили комп'ютер, банківські картки, гроші та інші предмети, які вона використовувала для створення і поширення порнографії.

Зараз жінці готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Їй загрожує термін від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, заборона обігу порнографії потрапила в законодавче поле України ще в 1935 році за часів СРСР. Тоді наші прапрадіди приєдналися до Женевської конвенції 1923 року про припинення обігу порнографічних видань та торгівлі ними.

Раніше "Коментарі" розповіли про слідчого, який брав хабар.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися