Поліція затримала підозрюваних у вбивстві 3-річної дитини у Києві

Зараз із підозрюваними спілкуються оперативники та слідчі

Поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві 3- річної дитини в центрі Києва. Про це повідомляє  прес-служба поліції Києва.

Повідомляється, що сьогодні поліцейським вдалося затримали підозрюваних у вбивстві дитини. Зараз із ними спілкуються оперативники та слідчі. Проводяться невідкладні слідчі дії.

Нагадаємо, вчора, 1 грудня, в результаті обстрілу автомобіля у центрі столиці загинув 3-річний хлопчик, який перебував у салоні авто. Від отриманого вогнепального поранення дитина померла у кареті “швидкої” дорогою до лікарні.  Пізніше з'ясувалося, що метою кілера був депутат Київської обласної ради В'ячеслав Соболєв, якого пов'язують з бізнесом на окупованих територіях Донбасу. Соболєв є депутатом Київської облради від партії "Блок Петра Порошенка". Слідчі кваліфікували подію як умисне вбивство, кримінальне провадження розпочате за ст 115 Кримінального кодексу України.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", хрещеною матір'ю убитого в Києві хлопчика виявилася знаменита співачка. Про це Ірина Білик написала на своїй сторінці в Facebook.

Джерело: https://kyiv.npu.gov.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися