На Київщині п’яний чоловік наїхав на поліцейського

Чоловіка затримали. А поліцейського госпіталізували до лікарні.

В селищі Гребінки, що в Київській області,  один з мешканців сів за кермо автомобіля напідпитку. У вівторок, 11 січня близько 23:30  працівники групи реагування патрульної поліції виявили автомобіль Opel Vectra, який рухався з виключеними фарами. Поліцейські увімкнули проблискові маячки та поїхали за ним. Водій зупинився на узбіччі, вийшов з автомобіля та дав документи для перевірки.

Поліцейські з’ясували, що чоловік з минулого року знаходиться в розшуку через несплату штрафу за адміністративне правопорушення. Потім правоохоронці запропонували йому на місці пройти тест на вміст алкоголю в крові. Після чого чоловік почав тікати: він сів за кермо автомобіля та почав рух, при цьому здійснивши наїзд на співробітника поліції.


Як наслідок втікач зніс металеву огорожу та врізався у дерево. Водій перебував в автомобілі. В організмі чоловіка виявили 0,83 проміле алкоголю.

Чоловіка затримали. А поліцейського госпіталізували до лікарні, в нього діагностували забій лівого ліктьового та плечового суглобу.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру за ч.2 ст.345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Як писали "Коментарі", у понеділок, 10 січня, близько 12 години на 53 кілометрі автодороги Київ-Овруч між селищем Димер та селом Катюжанка сталась смертельна ДТП. Загинув громадянин Італії. Як встановили правоохоронці,   сталось зіткнення легковиків Dodge Durango та Suzuki Swift. Першим авто керував 45-річний чоловік, другим — 67-річний громадянин Італії.


 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися